Comanda online non-stop sau telefonic (Luni - Vineri: 09.00-17.30) - (021) 555.03.93

0

Cosul tau este gol

Livrarea produselor

Produse comercializate pe www.tenq.ro se pot livra doar prin curier. Colaboram cu firme de curierat de renume precum FanCourier, Cargus, Sameday, Bookurier astfel incat sa livram cat mai repede comanda la tine. Folosim un soft care analieaza in timp real performanta curierilor si care ne ajuta sa alocam dinamic comenzile la curierii care livreaza cel mai repede in zona ta.

Livrarea prin curier

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in maxim 2 zile dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii Tenq.ro, in functie de locul de depozitare a produselor.

Taxa de transport este diferita dupa cum urmeaza:

  • 18 lei in Bucuresti
  • 23 lei in tara (indiferent de localitate)
  • Easybox Sameday - 18 lei
  • *pentru produsele din categoria Rafturi metalice, Biblioteci si Corturi Pavilion se percepe o taxa extra de 10 lei per bucata

In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, curierul il va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Daca in termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda. Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre acesta, comanda va fi anulata.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa verificati cu atentie produsele primite. Sesizarile referitoare la integritatea si/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara va fi extrem de greu de solutionat, deoarece firma de curierat nu va putea fi trasa la raspundere.

Programul de livrare al curierilor:

In Bucuresti, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 - 18.00, Sambata in intervalul orar 10.00 - 16.00

In tara, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 - 20.00, Sambata in intervalul orar 10.00 - 14.00 (doar in localitatile unde exista sediu Cargus)

Aboneaza-te la newsletter