Comanda online non-stop sau telefonic (Luni - Sambata: 09.00-17.30) - (021) 555.03.93

0

Cosul tau este gol

Returnarea produselor

14 zile drept de retur

Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate din magazinul online Tenq.ro, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea lor. 

* Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

* Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

* Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans si care au fost aduse la solicitarea clientului, nu se pot returna

Cum returnezi produsele vandute de Tenq.ro

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, cu toate accesoriile si impreuna cu ambalajul nedeteriorat. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de folosire, altfel returnarea va fi refuzata.

- Pasul 1: Se completeaza formularul de retur de mai jos

- Pasul 2: Tenq Online SRL va lansa o comanda de preluare a coletului la firma de curierat Cargus, urmand ca dupa receptionarea coletului si inspectia pieselor sa se faca plata intr-un cont bancar pus la dispozitie de client.

Nu se accepta la retur:

- Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice

- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

- Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre Cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.

Deterioararea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs duce la refuzarea receptiei coletului si implicit refuzarea returului.

Rambursarea banilor

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client in formular, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia produsului.

Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN si numele titularului.

ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei/societatii pe numele careia s-a eliberat factura!

Pentru orice probleme legate de comanda dumneavoastra care nu par a putea fi rezolvate pe email va rugam sa luati legatura cu departamenul de retur la telefon: 0721.391.091 sau email: comenzi@tenq.ro

 

FORMULAR DE RETUR

Aboneaza-te la newsletter